Witam, Chciałbym wymienić piece w swoim lokalu gastronomicznym i zacząłem już poszukiwania. Na ten moment jedną z lepszych opcji wydają się propozycje od producenta Resto Quality pod względem jakości wykonania oraz ceny. Stąd moje pytanie czy macie może jakieś doświadczenie w tym temacie i możecie mi coś więcej o nich powiedzieć, bądź ewentualnie polecić inne rozwiązanie? Pozdrawiam!
No to tutaj na pewno widzę, że jednak idziesz w jakość bo sprzęty od Resto Quality według mnie należą do ścisłej czołówki jeżeli chodzi o wykonanie, ale i bardzo niską awaryjność. Mamy od nich zarówno piece konwekcyjno-parowe, ale i te do pizzy. Wszystko chodzi ładnie i omijają nas również drogie wymiany jakichkolwiek części.
Zgadza się, patrząc również na opinie innych osób to tutaj Resto Quality ma przede wszystkim bardzo dobre oceny. Moim zdaniem nie masz się czego obawiać, bo robią świetny sprzęt gastronomiczny który przy intensywnej pracy również będzie działał bez komplikacji.
Dobry temat, czekam na kolejne informacje bo też muszę upewnić się czy inwestycja w ich sprzęt będzie dobrą opcją.
Jak widzisz nie ma się co nad tym zbyt długo zastanawiać, ponieważ w przypadku Resto Quality są to propozycje trwałe, wydajne i praktycznie bezawaryjne. Dlatego my kupiliśmy model PF7710, który spisuje się dobrze już od dłuższego czasu, objęty jest dobrymi warunkami gwarancyjnymi i też do tego modelu wchodzi od 90-150 porcji także do naszego lokalu w pełni wystarczająco.
Doradzicie mi wybór odpowiedniej zmywarki? Moim aktualnym pomysłem jest Winterhalter - mam z polecenia od dwóch osób. I teraz argumenty. Słyszę, że jest ich sprzęty są o wiele wydajniejsze niż innych, bezawaryjne, radzą sobie przy intensywnej eksploatacji. Dają radę przy dużej ilości naczyń i z mocnymi zabrudzeniami, a przy okazji pobierają mniej prądu, wody i chemii niż rozwiązania z dolnej półki jakościowej. Co o tym sądzicie? Na pewno w grę by wchodził tutaj wynajem długoterminowy, ale ogólnie - to dobry wybór.